Skip to main content

Aan al het goede komt een eind: wij stoppen met Atelier

By Atelier One Comment

Aan al het goede komt een eind! Deze foto is van 6 jaar geleden, het begin van ons AvecPlezier avontuur. De afgelopen twee jaar hebben wij jullie met ontzettend veel plezier ontvangen in het Atelier. We hebben ons enorm gesteund gevoeld toen na twee weken open te zijn, we over moesten naar to go, dat ging op en af.
De zomers waarin wij jullie ook op het terras en binnen mochten ontvangen waren sprankelend! Wij hebben bijzonder mensen leren kennen en koesteren de bijzondere gesprekken die wij hebben gehad en de dierbare vriendschappen die zijn ontstaan! De aandacht die we hebben ontvangen na de geboorte van Valentin was hartverwarmend.

We stoppen dan ook met een lach en een traan. Inmiddels weten we dat niets voor altijd is. Wij gaan ons de komende tijd richten op onze vaste banen, maar wie weet wat de toekomst ons brengt!

Kopje koffie op 27 februari

Op zondag 27 februari van 13.00-16.00 uur bent u van harte welkom in het Atelier en daarbuiten, voor een kop koffie, een goed gesprek en om elkaar weer eens te ontmoeten. Wij zien naar u uit!

Onze traiteur blijft bestaan, dus wellicht komen wij u dan nog eens tegen!

Bent u nieuwsgierig naar of en wie ons stokje overneemt en naar de verdere ontwikkelingen van de Schoolkerk en deze bijzonder plek? Houdt dan de website van de Schoolkerk in de gaten.

Geboorte Valentin

By Atelier No Comments

Afgelopen zaterdag is onze zoon Valentin geboren! Wij zijn blij dat hij er is!
Aankomend weekend blijven wij nog even gesloten. Wij wachten de persconferentie van vanavond af en informeren u daarna over de invulling van de winter.