Skip to main content
Atelier

Aan al het goede komt een eind: wij stoppen met Atelier

By 16 februari 2022One Comment

Aan al het goede komt een eind! Deze foto is van 6 jaar geleden, het begin van ons AvecPlezier avontuur. De afgelopen twee jaar hebben wij jullie met ontzettend veel plezier ontvangen in het Atelier. We hebben ons enorm gesteund gevoeld toen na twee weken open te zijn, we over moesten naar to go, dat ging op en af.
De zomers waarin wij jullie ook op het terras en binnen mochten ontvangen waren sprankelend! Wij hebben bijzonder mensen leren kennen en koesteren de bijzondere gesprekken die wij hebben gehad en de dierbare vriendschappen die zijn ontstaan! De aandacht die we hebben ontvangen na de geboorte van Valentin was hartverwarmend.

We stoppen dan ook met een lach en een traan. Inmiddels weten we dat niets voor altijd is. Wij gaan ons de komende tijd richten op onze vaste banen, maar wie weet wat de toekomst ons brengt!

Kopje koffie op 27 februari

Op zondag 27 februari van 13.00-16.00 uur bent u van harte welkom in het Atelier en daarbuiten, voor een kop koffie, een goed gesprek en om elkaar weer eens te ontmoeten. Wij zien naar u uit!

Onze traiteur blijft bestaan, dus wellicht komen wij u dan nog eens tegen!

Bent u nieuwsgierig naar of en wie ons stokje overneemt en naar de verdere ontwikkelingen van de Schoolkerk en deze bijzonder plek? Houdt dan de website van de Schoolkerk in de gaten.

avecplezier

Author avecplezier

More posts by avecplezier

Join the discussion One Comment

  • Coby attema schreef:

    Zo ontzettend jammer! Ik (we) gingen zo graag even langs, altijd hartelijk ontvangen. Vaak zagen jullie al uit de verte dat de dames aan kwamen lopen. En dan het heerlijke gebak, met echt goede koffie. Bijna onmogelijk om te kiezen tussen heerlijk en heerlijk. En ook de afhaal was altijd overheerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Maar a la: we gaan verder. Het ga jullie goed en avec plezier denk ik terug! Hartelijke groet van Coby Attema

Leave a Reply