Iets te vieren ? Een verjaardag, bruiloft, of de opening van uw nieuwe zaak ? AvecPlezier neemt met alle plezier de catering uit uw handen.

Catering

Als u een feestje geeft of een zakelijke lunch organiseert, heeft u het al druk genoeg. Waarom dit niet uit handen geven door professionele cateraars?  AvecPlezier neemt deze zorgen graag voor u over. Om het (kinder) feestje, event of zakelijk etentje vlekkeloos te laten verlopen. Of omdat u zelf geen zin heeft om eten te koken en achteraf met de rommel achter te blijven.

Kinderkookfeestjes

Een keer wat anders !? Een actief en op spelenderwijs leerzaam kinderfeestje voor uw kleine trots samen met alle genodigden. Een kinderkookfeestje, een gezellig kinderfeestje waar het koken en eten centraal staat maar waar ook op een leuke manier wat kennis van de keuken en eten wordt bij gebracht.

Onder begeleiding van een professionele kok zullen de kinderen een van te voren besproken gerecht of menu gaan bereiden, dit is afhankelijk van de tijd en de leeftijd van de groep. Er zijn een groot aantal keuzes die kunnen worden bereid bijvoorbeeld tapas of zelf gemaakte pasta.

Op een leuke manier wordt er ook kennis van eten en koken meegegeven, geblinddoekte proefspelletjes en een keuken quiz zijn hier een voorbeeld van.

Met plezier nemen wij samen met u alle mogelijkheden door en doen wij u een passend en volledig vrijblijvend voorstel.

Hapjes

Hapjes voor bij de borrel of gebak voor bij de koffie, AvecPlezier bereid dit voor u. Graag u gasten in de watten leggen met een lekker en verrassend hapje van niet te ingewikkeld tot luxe amuse. Wij bieden u een brede keuze uit verschillende warme en koude hapjes. Op het gebied van ambachtelijk gebak kunt u het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u bakken. Maakt u een keuze uit ons gebak assortiment of besteld u liever een voor u gepersonaliseerde taart. Van klassieke lemon pie tot een babyshower stapel taart met als thema reizen.

En we bieden nog meer services aan zoals:

  • Freelance koken
  • Thuisdiners
  • Wijn & spijs.

Staat je cateringswens er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn.