AvecPlezier is een eigentijds catering bedrijf in Groningen opgezet door Remco de Raad. Dit veelzijdige cateringbedrijf biedt een breed assortiment aan diensten zoals thuisdiners, catering op locatie, wijn en spijs proeverijen en hapjes aan huis in de buurt van Groningen.

Over Remco

Remco de Raad begon op jonge leeftijd in de horeca; van de spoelkeuken tot keukenhulp in verschillende restaurants in Groningen.  Na het afronden van de middelbare school was de keuze logisch: Remco ging voor de Koksopleiding.

Tijdens deze opleiding is Remco als leerling kok werkzaam in verschillende restaurants in Groningen. Tijdens het laatste jaar van de opleiding kreeg hij de kans om een jaar als leerling aan de slag te gaan in een hotel in Le Cannet, Zuid Frankrijk. Na dit jaar behaalde Remco zijn koks diploma en besloot hij om nog 6 maanden in het hotel te blijven werken.

Toen Remco terugkeerde naar Nederland ging hij aan het werk in verschillende restaurants in Utrecht als sous-chef. Na 2 jaar verhuisde hij terug naar Groningen om als sous-chef aan het werk te gaan in een nieuw te openen restaurant in het Friese Dokkum. Na ruim 1,5 jaar in deze Friese stad te hebben gewerkt werd er een grote switch gemaakt van het horeca leven naar het onderwijs als instructeur op een ROC in Drenthe. Door deze switch kwam er tijd vrij om een lange droom werkelijkheid te maken: AvecPlezier.

Het runnen van een eigen cateringbedrijf is een langgekoesterde droom. De naam en vorm zaten al lange tijd in Remco’s hoofd: een catering bedrijf van deze tijd dat zowel toegankelijk is voor de particuliere als de zakelijke gast. Met het aanbod van een breed assortiment aan diensten kan er aan veel verschillende wensen worden voldaan.

Kennis maken met Remco